Jonah Blacksmith + Lewis And Leigh

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet JONAH BLACKSMITH, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget i februar og marts 2017. Foruden den forestående support-tour (m. Allan Olsen) byder efteråret på færdiggørelse af det kommende album, som rammer gaden d. 30. januar 2017.

Det Thy’ske ophav fornægter sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby, hvor diverse strengeinstrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen dannede musikalsk ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Smeden og bedstefaderen Johannes Alstrup, der efter sigende var den stærkeste mand i Thy, og som uden tvivl var manden med den største - tilmed banjospillende - næve, har da også lagt navn til bandet med sit alias; Johannes Smed.

Døre åbner kl. 20 // stående. 

Dato: 
Lørdag, 11 marts, 2017 - 21:00
Kontakt tlf.: 
+45 55342060

STARS

STARS præsenterer mere end 100 koncerter om året, i genrerne rock, pop, jazz, world og electronica.

Den kunstneriske profil fokuseres særligt på det danske og internationale vækstlag – morgendagens stjerner, men indeholder også større etablerede artister og bands fra ind- og udland.
Koncertsalen er placeret i en gammel biograf, centralt i Vordingborg by.

www.stars.dk Læs mere » about STARS

Type: 

Adresse

STARS
Algade 84
4760 Vordingborg