Isaiah Thompson Quartet

THE HORACE PARLAN TALENT AWARD
Introducing Isaiah J. Thompson & Felix Moseholm
 
Tomas Franck(tenor)
Isaiah J. Thompson(piano)
Felix Moseholm(bas)
Alex Riel(trommer)
 
Som en optakt til tre priskoncerter i Jazzhus Montmartre er det lykkedes at få denne særlige koncert med fire fantastiske musikere i stand. Vor tids største tenorsaxofonist og trommenlegende Alex Riel møder de to 19 årige stortalenter Isaiah J. Thompson og Felix Moseholm. Det bliver jazz af højeste karat med referencer til Ben Webster, Dexter Gordon og John Coltrane. Særligt Isaiah J. Thompson er et stortalent udover det sædvanlige, på trods af sin unge alder er er han allerede udnævnt til den næste store pianist som kan følge i fodsporerne på Kenny Barron, Herbie Hancock og Christian Sands.
 
 
THE HORACE PARLAN TALENT AWARD: Horace Parlan er en af de største pianister i jazzen nogensinde og vi har haft æren at have ham bosiddende i Danmark siden 1972. Med henblik på at styrke det bånd som har eksisteret mellem danske og amerikanske musikere siden 1960’erne, uddeler Horace for første gang sin talentpris til den amerikanske Isaiah J. Thompson og danske Felix Holm, begge kun 19 år gamle og med ufatteligt talent og potentiale. Thompson følger i fodsporerne på musikere som Oscar Peterson og Christian Sands mens Moseholm på flotteste vis har taget stafetten fra Danmarks kongerække af bassister. Prisen overrækkes fredag den 30 september på Jazzhus Montmartre.
 
Koncerten er arrangeret i samarbejde med Jazzhus Montmartre

Dato: 
Onsdag, 28 september, 2016 - 20:00

STARS

STARS præsenterer mere end 100 koncerter om året, i genrerne rock, pop, jazz, world og electronica.

Den kunstneriske profil fokuseres særligt på det danske og internationale vækstlag – morgendagens stjerner, men indeholder også større etablerede artister og bands fra ind- og udland.
Koncertsalen er placeret i en gammel biograf, centralt i Vordingborg by.

www.stars.dk Læs mere » about STARS

Type: 

Adresse

STARS
Algade 84
4760 Vordingborg