Et stykke Danmark

Et Stykke Danmark - Ti sange om Præstø Fjord

Under overskriften "Et stykke Danmark" har syv sangskrivere på opfordring fra initiativtager M.C. Hansen skrevet et stykke musik, der beskriver området omkring Præstø Fjord og de mennesker der bor der. Ideen med projektet er at skildre, hvor forskelligt vi oplever det samme sted, samtidigt med at vi er sammen om at være her, for på den måde at blive lidt klogere og komme lidt tættere på hinanden.

Visesangerne optræder med Storstøms Kammerensemble ved en galla-koncert i Oremandsgaards gamle husflidsskole i Bøgeskoven ved Kragevig. Sangene er arrangeret af svenske Bebe Risenfors, der bl. a er kendt for sit arbejde med amerikanske Tom Waits

medvirkende:
Marc Facchini, Søren Korshøj, Mads Westfall, Anders Mikkelsen, Lars Bonde, Bebe Risenfors, Anders Roland og M.C. Hansen.

”Et stykke Danmark” bringer lokale kulturaktører i spil i et forsøg på at opnå den positive synergi og det sammenhold der opstår, når flere arbejde sammen for mod et fælles mål. Et Stykke Danmark præsenteres således i samarbejde med Vild med Præstø, STARS, Midsommer festival, Det Gamle Rådhus, Sweet and Coffee og er støttet af DPA og Vordingborg Kommune

Program:
Kl. 18.00 - dørene åbnes for spisende gæster
Kl. 18.30 - spisning (kræver særskilt tilkøb af koncert menu)
Kl. 19.00 - dørene åbnes for koncert gæster
Kl. 20.00 - koncert

Mere info: Skriv til mchansen@mchansen.com

Dato: 
Torsdag, 6 oktober, 2016 - 20:00 til 22:00

STARS

STARS præsenterer mere end 100 koncerter om året, i genrerne rock, pop, jazz, world og electronica.

Den kunstneriske profil fokuseres særligt på det danske og internationale vækstlag – morgendagens stjerner, men indeholder også større etablerede artister og bands fra ind- og udland.
Koncertsalen er placeret i en gammel biograf, centralt i Vordingborg by.

www.stars.dk Læs mere » about STARS

Type: 

Adresse

STARS
Algade 84
4760 Vordingborg